O nama

Naša priča

Naš moto je…

Ukoliko vas nameštaj ne usreći, onda kupujete pogrešan nameštaj!

Savremeni dizajn, funkcionalnost i postojanost, odlike su „TIK“ nameštaja čiji je kvalitet potvrđen opremanjem impozantnog broja privatnih i javnih objekata širom zemlje.

Stolarska radionica „TIK“ osnovana je 1990. godine i od svog osnivanja bavi se izradom svih vrsta nameštaja i unutrašnjih vrata. Iskustvo sticano tokom svih ovih godina i veliki broj zadovoljnih klijenata, uslovili su značajno povećanje obima ponude ove renomirane stolarske radionice. Svi naši proizvodi se rade u više tehnologija, materijala i boja, uz mogućnost izrade nameštaja po ideji i zahtevu klijenta, čime su stvoreni uslovi da „TIK“ izađe u susret svim, pa i najzahtevnijim potrebama kupca.

Proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim mašinama za obradu pločastih materijala, a njegova organizacija omogućuje da se posao obavlja kvalitetno i efikasno. Zbog toga, pored izrade nameštaja „TIK“ stolatska radionica nudi i usluge obrade na CNC mašini kao i furniranje, kantovanje, CNC tiplovanje i uslužno krojenje. Svaki deo nameštaja obrađuje se sa posebnom pažnjom do poslednjeg detalja i prolazi kontrolu kvaliteta ISO 9001. Uvođenje ovog sistema, stalno unapređivanje sopstvene ponude i praćenje savremenih tendencija u proizvodnji nameštaja, najbolja su preporuka da svoj životni i poslovni prostor opremite proizvodima stolarske radionice „TIK“.